ПОЧЕТНА  НОВ ОГЛАС  КОНТАКТ 
     Оглас во траење од 30 дена со содржина до 100 зборови, 4 слики и 1 видео снимка е апсолутно бесплатен. Ако сте за оваа опција кликнете на следниот линк:  СТАНДАРДЕН ОГЛАС .
     Оглас објавен воедно и на мошне воочливото место наречено ИСТАКНАТИ ОГЛАСИ во траење од 30 дена со содржина до 100 зборови, 4 слики и 1 видео снимка чини 41.30 МКД (нецели четириесет и два денари) со вклучен ДДВ. Плаќањето се врши сосема безбедно и мошне едноставно, со испраќање СМС порака. Соодветно објаснување за тоа ќе видите веднаш штом ќе ја комплетирате едноставната постапка за објавување на Вашиот оглас. Доколку сте за оваа опција кликнете на следниот линк:  ИСТАКНАТ ОГЛАС .
© Сите права задржани